Cautare

1965 de rezultate pentru "daniel octavian bejan" (3.06 secunde)
Corneliu Vadim Tudor, seful unui partid extraparlamentar (PRM) il acuza pe Patriarhul Daniel ca si-a vandut sufletul Satanei, facand campanie electorala pentru Traian Basescu, seful statului santajandu-l pe inaltul ierarh cu un dosar de Securitate.
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune. ... Anca Bejan a raspuns in exclusivitate pentru www.estiri.ro la cateva intrtebari.
Conducerea Partidului Verde, formata din copresedintii Florin Bejan, Gheorghe Ionicescu si Bogdan Mihailescu, a fost realeasa in cadrul Congresului National, for care a aprobat si colaborarea formatiunii cu Partidul Ecologist Roman.
Tania Bejan. ... Tania Bejan. ... Tania Bejan. Problemele de vedere constituie o afectiune tot mai frecventa, in special in contextul in care ochii sunt supusi in mod constant luminilor artificiale ale ecranelor de laptop-uri, televizoare si telefoane.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. ... Octavian Stireanu descifreaza planul secret al lui Iohannis, pus in practica pas cu pas:
Daca, in urma cu cateva zile, liderul pedelist Octavian Bot sustinea in fata presei ca si-a deschis blog ca sa poata fi injurat in voie, se pare ca "fanii" nu l-au lasat prea mult sa astepte. ... Acesta il intreaba pe Octavian Bot:
Octavian Andronic, 40 de ani de caricatura: ... Danut Deleanu) Jurnalist de aproape 5 decenii, Octavian Andronic a avut dintotdeauna o mare pasiune pe care a ridicat-o la rang de virtute:
Marc Antoniu, Octavian ( care mai tarziu avea sa fie cunoscut ca "Augustus") si Marcus Aemilius Lepidus. ... Pierde simpatia romanilor atunci cand se abandoneaza in bratele Cleopatrei si trebuie sa infrunte armatele lui Octavian.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandr uBirladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire.
Daniel Bejan) Scriitorul Daniel Bejan publica pe blogul sau, Adnotari, un text despre vorbele de duh ale romanilor de odinioara.
Daniel BEJAN) Daca ploua, e de la Dumnezeu. Daca e semnalul prost la televizor, e de la ei. Daca te dor salele, e de la vreme.
Daniel Bejan) Proiectul SA FIM DEZGUSTATORI, DAR CORECÈšI POLITIC e in plina desfasurare. Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile).
Daniel Bejan) Pe blogul sau de excursii in cotidian, ADNOTARI, scriitorul Daniel Bejan publica un text important despre semnificatia zidiri Catedralei, intitulat ZIDURI SI OAMENI si pe care il puteti citi in continuare:
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. De-ale lor. Adica ei laolalta, sa vorbeasca de ale lor, ca de ale noastre ii doare in cur.
Octavian Bellu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului. ... Octavian Belu a ocupat functiile de consilier de stat la Administratia Prezidentiala (intre 2005 si 2006) si de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport (intre 2006 si 2009).
Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord.
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
google-analytics.com